ÜÇKAVAK ANAOKULU
Üçkavak Mahallesi Savur/Mardin

VİZYON

Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler.Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın.Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler.Okul toplumunu tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış, Kendi gücüne güvenen, Araştırmacı ruhu gelişmiş, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmış Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, Yirmibirinci yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donanmış Ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazandırmak,insan ve vatan sevgisini yüreğinde hisseden İnsanları yetiştirmektir.

NORMAL ÖĞRETİM

08.00-13.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun İl Merkezine olan uzaklığı 40 km´dir.Savur İlçe Merkezi´ne olan uzaklığı ise 11 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Üçkavak Köyü büyük ve merkezi bir köydür.Mardin ili Ömerli-Savur-Midyat ilçelerine yakındır ve ulaşım kolaydır.